Background Image

Mindfulness training, Regie! in hoofd en lijf

Mindfulness training, Regie! in hoofd en lijf
Carla Schram Meijer van Set your mind

Datum en tijd
Datum - woensdag 27 januari 2021 - woensdag 24 februari 2021
Tijd - 09:30 - 11:30

Prijs
€269,-

Locatie
Set your mind
Schweitzerstraat 122 1433AN, Kudelstaart

Omschrijving

Wil jij meer rust? Wil jij meer invloed op jouw gedachten? Wil jij minder piekeren? Wil je zelf bepalen waar jouw focus naar toe gaat en weten wat goed voor je is? Dan is deze training geschikt voor jou.
Ook jij weet net als ik dat goed voor jezelf zorgen belangrijk is. Maar dat kan zo lastig zijn. Je hebt al zoveel. Werk, gezin, vrienden, sporten. Voordat je het weet is je week voorbij. Je wil wel echt met meer aandacht leven en meer genieten van de kleine/mooie dingen. Een deelneemster van deze training zei achteraf: Ik dacht al dat ik in het nu leefde, maar na deze training leef ik echt bewuster, intenser en geniet meer. Wil jij dit ook?
4 november start weer een 5-weekse training. Eventueel een andere dag in overleg met de rest van de groep. Dit houdt in dat je eenmaal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Je leert veel concrete oefeningen die je in het dagelijks leven eenvoudig kunt toepassen om meer rust en geluk te ervaren. De bijeenkomsten worden gegeven in een praktijk aan huis, in Kudelstaart. Wil je meer info hierover, stuur dan een berichtje. Investering in jezelf is € 269,-

www.setyourmind.nl
contact@setyourmind.nl
0653765473

Carla Schram Meijer

contact@setyourmind.nl

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden