Background Image

Over Inner MapMaker

Google Maps kennen we allemaal. Je kunt er tot in bijna ieder detail vanaf je telefoon over de wereld mee navigeren. Maar hiermee vind je nog niet de weg die zich binnenin jou bevindt.

Vroeger is de wereld in kaart gebracht door zogeheten MapMakers. En hoewel niet iedereen altijd zin heeft om het avontuur aan te gaan, zijn we allemaal MapMakers van onze eigen wereld. Iedere dag sta je weer voor keuzes en rijst de vraag: ‘welke kant ga ik op?’. Jammer genoeg kies je dan niet altijd voor je eigen richting. Tegen je gevoel in blijf je hangen in patronen, relaties en banen die niet goed voor je zijn. Je verdwaalt en neemt verkeerde afslagen, wat kan leiden tot gevoelens van verdriet, frustratie, boosheid of uiteindelijk depressiviteit. Ook lichamelijke klachten of ziektes blijven vaak niet bespaard.

Ik geloof dat niemand er alleen voor staat in dit leven. Er is zoveel hulp waar je naar kunt uitreiken om jou weer de juiste richting op te helpen. En als je hulp zoekt wil je natuurlijk wel weten waar je dit kunt vinden. Daarom vind ik het enorm belangrijk dat er een online platform bestaat met een duidelijk overzicht van holistische praktijken in Nederland. De holistische therapie heeft naar mijn mening ongelooflijk veel te bieden. Ik noem het trouwens ‘holistisch’, maar geef het beestje vooral een naam waarbij jij je comfortabel voelt: alternatief, complementair, whatever suits you. Een eenduidige benaming waar iedereen zich comfortabel bij voelt lijkt nog niet gevonden te zijn.

Hoe dan ook heb ik ervaren dat de holistische therapie tot op heden veel voor mij betekent. Maar ook heb ik ervaren dat het niet altijd even makkelijk is om een praktijk, therapeut, coach of cursus te vinden. Meestal gaat het via via. Daarom hoop ik met dit platform jouw zoektocht makkelijker te maken.

Mocht jouw favoriete praktijk nog niet op de kaart staan, klik dan hier. Dan neem ik contact op met deze praktijk, en bedank ik jou bij deze alvast voor het delen. Dankzij jou wordt deze ‘map’ nog completer.

Veel succes, sterkte, plezier, wat je ook nodig hebt. En vergeet niet ‘the best view comes after the hardest climb’.

Liefs, Debbie

 

Connect with us

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem dan contact op met Inner MapMaker door een mailtje te sturen naar connect@innermapmaker.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen, we komen er zo snel mogelijk op terug.

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden