Background Image

Charlotte de Koning
van Charlotte de Koning

Dare to be different
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Ik ben Charlotte de Koning, woon in Amsterdam en ik heb een passie voor mediumschap, persoonlijke ontwikkeling, healing en intuïtieve ontwikkeling. Onderdeel van die passie is om deze specialisaties op een eigentijdse en nuchtere manier uit te voeren en te benaderen.

Het is mijn passie om anderen te inspireren op een nieuwe manier naar zichzelf te laten kijken. Ik geloof dat inzicht in jezelf en je leven kan helpen om je energie zo goed mogelijk te verdelen en een betere balans op te bouwen tussen de verschillende pilaren in je leven, werk, vrienden, familie, sporten, sociale activiteiten, omgeving en geld.

Uit studies is gebleken dat je je bewust bent van 10% van wat je doet, je onbewuste gedeelte is 90%. Door gebruik te maken van mijn intuïtie kan ik in contact met je energie, in woorden terug geven wat ik uit je onbewuste oppik en in je bewustzijn brengen. Daarmee kunnen we aan de slag in je persoonlijk ontwikkelingstraject.

‘Werken met energie’ is vaak al zweverig genoeg, dus ik ben lekker nuchter en houdt van een praktische aanpak. En humor natuurlijk. Ik geloof dat je naast kennis opnemen in je hoofd, je vooral door ervaringen het verschil in jezelf teweeg kunt brengen. Een ervaring zegt namelijk meer dan duizend woorden. Dus door praktische oefeningen en inzichten, zet je letterlijk stappen in je inzichten en groei.
Mijn werkwijzeEr zijn drie verschillende consulten die ik als medium aanbiedt:
Ter verduidelijking, een medium is een 'kanaal' of middel. Ik stel mezelf als medium ter beschikking om een vertaling te maken van de energie of in geval van een healing, een soort doorgeefluik.

- Reading
Een reading duurt 1 tot 1,5 uur en voor een reading wil ik eigenlijk van te voren zo min mogelijk van je weten. Ik maak verbinding met je energie en ik zal de informatie die ik uit je energie op pik als het ware vertalen. Een reading kan face-to-face, maar natuurlijk ook online. Alleen de ervaring hiervan is een beetje anders.

Wanneer kom je voor een reading?
Als je vanuit een ander perspectief een visie wil op bepaalde vragen, dingen waar je tegenaan loopt of een
aanmoediging in waar je mee bezig bent in je leven.

- Healing
Een healing duurt maximaal 1 uur. Een healing is eigenlijk een soort energie boost voor je energiesysteem. Ik verbind mij met de energie waar behoefte aan is in je systeem en breng de energie als het ware in beweging.

Als je voor een healing komt, krijg je eerst een lekker kopje thee en kun je ontspannen in een stoel gaan zitten. Ik zet een muziekje op en alles wat je hoeft te doen is gewoon te ontspannen op de stoel. Na een korte voorbereiding maak ik contact met je energie en geef ik de healing. Je hebt tijdens een healing gewoon je kleren aan en ik raak je tijdens de healing alleen aan op je schouders en op je voeten.

Kom het eens ervaren! Een healing kan natuurlijk ook op afstand, mocht je hiervoor kiezen dan ontvang je terugkoppeling via de e-mail.

- Persoonlijk Ontwikkelingstraject
3 tot 7 sessies, 1e kennismakings-sessie is gratis

Een traject bestaat uit een 1e kennismakings-sessie, die helemaal gratis is en we kunnen afstemmen of we een goede match zijn voor een traject. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat we ons allemaal goed voelen om persoonlijk de diepte in te gaan. Tijdens die eerste sessie maak ik ook een inschatting hoeveel sessies ik verwacht dat je nodig hebt, afhankelijk van je vraagstukken of focuspunten. De sessies zijn om de twee weken zodat je voldoende tijd hebt het een en ander te laten zakken.

Persoonlijke ontwikkeling doe je natuurlijk zelf, wat ik doe is dat ik je begeleid tijdens dit proces. Ik help je met inzicht geven in wat er in je leeft. Ik ben eigenlijk een beetje je helikopter en samen kunnen we als het ware, boven jezelf gaan hangen om te kijken wat daar gebeurd en wat je wil veranderen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende instrumenten, oefeningen en opdrachten.

Je kan er ook voor kiezen om eerst een reading te ontvangen en dat als startpunt te gebruiken voor je verdere traject. Met dat als uitgangspunt kun je kijken waar je stappen mee wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Bij afname van minimaal 3 sessies zal de reading dan gratis zijn.

De sessies kunnen uiteraard ook online! Stuur me een berichtje voor een gratis kennismakingsgesprek.
Prijzen- Reading
1 tot 1,5 uur
Kosten per sessie: 65,-

- Healing
maximaal 1 uur
Kosten per sessie: 45,-

- Persoonlijk ontwikkelingstraject
3 tot 7 sessies
1e kennismakings-sessie is gratis
Combinatie met reading, dan is de reading gratis

Sessies kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.
OpeningstijdenWoensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00

Avonduren / weekendsessies in overleg
Duur van sessie1 tot 1,5 uur OpleidingenResonance - 2017 t/m 2020
School voor intuïtieve ontwikkeling, reading & healing, Mediumschap, Holistic Health

Arthur Findlay college - 2017
School mediumschip & spiritual development

De Nederlandse academie voor Psychotherapie - 2017
Beroepscoach Practitioner

Diverse workshops Mediumschap
TalenNederlands
Engels
Geen beoordelingen

Post a Comment

Afroditekade 38, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Afroditekade 38, Amsterdam, Nederland
Bel mij: 0647683152
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden