Background Image

Melissa Kamstra
van De Handcoach

Bij De Handcoach ontdek je wat de oeroude kennis van de handlijnkunde, numerologie, elementenleer en maanstanden voor jou kan betekenen.
Waar kan ik je bij helpen?
Persoonlijke groei Spirituele ontwikkeling Wie ben ik?Mijn naam is Melissa en ik ben het gezicht achter De Handcoach. Als expert in praktische spiritualiteit reik ik jou graag de de juiste inzichten waarmee je jouw carrière een boost kunt geven.

Ik ben iemand die gerichte vragen stelt, kritisch met je meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat, maar bovenal iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat.

Door mijn 2,5 jarige opleiding Handleeskunde te combineren met mijn kennis en ervaring uit de NLP en het oplossingsgericht coachen kan ik jou praktische handvaten geven. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt. Zodat jij direct verder kunt groeien.

Door deze kennis heb ik voor mezelf een fijne werk-privé balans voor mezelf gecreëerd. Dit gun ik jou ook!
Mijn werkwijzeIedereen heeft iets in zich dat hem of haar uniek maakt. Het is datgene dat jou moeiteloos afgaat en tomeloze energie geeft. Maar door de waan van de dag kan de aandacht hierop verslappen. Voor je het weet zit je in een ratrace en ervaar je geen voldoening aan het einde van je werkdag. Dat kan anders! Mijn vorm van coaching is een snelle en doeltreffende manier om vicieuze cirkels te doorbreken. Je zal ontdekken waarmee jij goud in handen hebt en hoe je jouw carrière een boost kunt geven.

Een 1-op-1 handanalyse start met een vragenlijst. Deze vormt een mooie basis tijdens de sessie. Voor de sessie kom je bij mij op kantoor. We starten met het maken van de handafdrukken en vervolgens vertel ik je 90 minuten lang wat ik zoal zie. De nadruk ligt op je kwaliteiten, maar ook je valkuilen laat ik niet onbesproken. Hier zit immers je groei. Omdat er veel wordt gezegd (en je onmogelijk alles kunt onthouden) mag je een geluidsopname maken. Na de sessie krijg je jouw handafdrukken mee in een mooie bewaarlijst. Naderhand volgen er nog enkele online opdrachten en is er nog een telefonisch nagesprek voor een kleine vinger aan de pols. Ik wil niet alleen dat je waardevolle inzichten over jezelf verkrijgt, maar dat je er ook daadwerkelijk iets mee doet.
PrijzenIk bied diverse online cursussen en exclusieve 1-op-1 handanalyses. Kijk voor het actuele aanbod en de daarbij behorende prijzen op mijn website. OpeningstijdenDe handanalyses bied ik op de vrijdagen aan. Kijk hiervoor op de agenda op mijn website. Mocht er geen geschikt moment tussenzitten, dan mag je mij altijd een e-mail toesturen. Ik ben vrij flexibel en denk graag mee in mogelijkheden. Duur van sessieEen 1-op-1 handanalyse duurt 90 minuten en heeft nog een natraject. TalenNederlands Overige therapiesoortenElementenleer
Numerologie
Maanstanden
Geen beoordelingen

Post a Comment

Rapenburgerstraat, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Rapenburgerstraat, Amsterdam, Nederland
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden