Background Image

Frederieke Couvée
van Divine Ayurveda

0 reviews
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Spirituele ontwikkeling Voeding en Allergie Kinderen Stress Wie ben ik?Mijn zoektocht naar Hogere Kennis heeft me langs allerlei facetten van het leven geleid, met veel positieve en negatieve ervaringen, veel diepe dalen en hoge pieken.
In 2005 kwam mijn Grote Liefde Ayurveda op mijn pad en heeft me veel heling gebracht, op alle niveaus. Door diepe onvervulde verlangens, was ik jarenlang destructief naar mijzelf geweest.

Ayurveda heeft me geholpen liefde voor mezelf te krijgen, goed voor mezelf te zorgen en op diep niveau te helen. Met mijn consulten, healings en lessen wil ik anderen inspireren en helpen helen. Ik oordeel niet. Volgens Ayurveda zijn we de beste versie van onszelf wanneer we leven naar onze ware natuur. Ik help je graag op weg (terug) naar je ware natuur, met behulp van de universele, tijdloze wijsheid van Ayurveda!
Mijn werkwijzeEen behandeling in de praktijk begint altijd met een eerste consult. Tijdens dit consult bespreken we je klachten en stellen we een (Ayurvedische) diagnose. Dit doe ik door middel van vragen te stellen, over klachten in het verleden en klachten die je nu ervaart, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Ook stel ik algemene vragen , bijvoorbeeld over je spijsvertering, om een goed beeld te krijgen wat de oorzaak kan zijn van je klachten. Ook neem ik een polsdiagnose af. Uit de pols kunnen we veel informatie ontvangen, over de drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha, over de organen, maar ook andere belangrijke informatie, zoals emotionele blokkades en hormonale verstoringen.

Nadat ik diagnose heb gesteld, maak ik samen met jou een behandelplan. Zo’n plan staat uit verschillende onderdelen: advies op het gebied van voeding en leefstijl, kruidenformules en indien nodig, Ayurvedische behandelingen. Je kunt na een consult altijd meteen aan de slag met de adviezen en we kijken samen of en wanneer het wenselijk is om voor een follow up te komen.
PrijzenEen eerste consult duurt meestal een uur en kost € 95,00
Een vervolgconsult van 30 minuten kost € 55,00

Wanneer je je geboortetijd meeneemt, kunnen we tijdens het consult ook je Vedische geboortehoroscoop bekijken!
OpeningstijdenOnze praktijk is, op afspraak, dagelijks geopend. Duur van sessieEen eerste sessie duurt een uur. Opleidingen2005-2011 Ayurvedic Practitioner AAS
2008-heden verschillende opleidingen Ayurvedic Institute, Dr Lad, New Mexico
2014-heden werk ik samen met Dr Hemang, Ayurvedisch arts van wie ik veel leer

TalenNederlands en Engels BeroepsverenigingVBAG Overige therapiesoortenAyurvedische psychologie
Geen beoordelingen

Post a Comment

Mozartlaan 25f, 1217 CM Hilversum, Nederland

Routebeschrijving
Mozartlaan 25f, 1217 CM Hilversum, Nederland
Bel mij: 06-21541317
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden