Background Image

Annemieke Blik
van Praktijk Annemieke

De verandering die je zoekt zit al in jezelf. Met NEI kun je weer zijn wie je écht bent.
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Trauma verwerking Dieren Kinderen Stress Burn-out Wie ben ik?Na mijn middelbare school ben ik opgeleid tot tandartsassistente. In alle praktijken waar ik heb gewerkt zijn er altijd mensen geweest die bang zijn voor de tandarts, soms tot in het extreme. Ik heb altijd gevoeld dat ik wat meer wilde doen dan hen met een warme glimlach en een praatje op hun gemak stellen. Maar het was me niet duidelijk hoe.

In 2014 kwam ik via een kennis bij NEI therapie terecht. Ik zat niet lekker in m'n vel en had een goed gevoel bij een holistische aanpak. Toen ik in die praktijk was dacht ik: dit wil ik zelf doen, naar dit gevoel om mensen te helpen ben ik op zoek!

Inmiddels run ik mijn eigen praktijk waar ik met de NEI protocollen werk, maar ook met Shambhala Reiki.

Voor beide behandelmethoden zijn geen diepgaande gesprekken nodig, er worden geen trauma's herbeleefd en dat maakt deze vorm van therapie tot een hele zachte en vriendelijke vorm.
Mijn werkwijzeIk werk vanuit mijn praktijk aan huis, waar we in een ontspannen sfeer een kopje thee drinken en je de mogelijkheid hebt om kort iets te vertellen waarom je bent gekomen.

Met NEI gaan we vervolgens in het onderbewuste op zoek naar emoties die ooit zijn gevoeld en ervaren, maar niet zijn losgelaten. Ik kan deze emoties vinden door met de biotensor je energie te meten. Energie is overal, en ook jij bestaat uit een bepaalde energietrilling. De emoties die uit balans zijn hebben een ander trillingsniveau dan jij zelf, en zo kan ik dat gemakkelijk meten. Nadat we alles uitgezocht en helder hebben, kan je onderbewuste deze informatie via een effectieve integratietechniek verwerken en een beweging in gang zetten, op weg naar een door jou gewenste uitkomst.

Wil je liever een Reiki behandeling? Met Reiki is het fijn om (aangekleed) op de behandeltafel te gaan liggen zodat ik met mijn handen ongeveer 10 centimeter om je heen, de helende energie door je heen kan laten stromen. Daarmee heffen we blokkades op en kan jouw eigen energie weer vrij stromen.
PrijzenNEI sessie € 85,00
Reiki behandeling € 55,00
Cursus Shambhala Reiki op aanvraag
OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00
Avonden of zaterdag in overleg
Duur van sessieNEI sessie - ongeveer 1,5 uur
Reiki behandeling - ongeveer 1 uur
Opleidingen2020 Cursus intuïtieve ontwikkeling
2018 Cursus systemische krachten
2017 Opleiding tot NEI therapeut
2015 Cursus Shambhala Reiki
2004 Cursus universele energie via de chakra's
TalenNederlands en Engels BeroepsverenigingVVNT | Vereniging van NEI Therapeuten
NIBIG | Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg
Geen beoordelingen

Post a Comment

Morelstraat 1, 6658 EP Beneden-Leeuwen, Nederland

Routebeschrijving
Morelstraat 1, 6658 EP Beneden-Leeuwen, Nederland
Bel mij: 06-11260440
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden