Background Image

Caroline van Lankveld
van Centrum Heartwork

Wherever you are, whatever you do, be in love - Rumi
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Trauma verwerking Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Mijn naam is Caroline van Lankveld en ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, coaching en training. Ik heb veel ervaring in het begeleiden met stresshantering en burn-out, angst en depressie, rouw en verlies, hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

Mijn specialiteit is om mensen te bewegen bewust(er), vriendelijker en vrijer in het leven te staan op basis van wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk willen.

Het is mijn kracht een sfeer te creëren van vriendelijke aandacht, compassie, vertrouwen en acceptatie. Ik kom snel tot de kern en neem je mee naar een dieper en breder inzicht in jezelf, je leven, je kracht, je relaties. Anderen noemen mij betrokken, warm, nieuwsgierig, rustig, stevig en scherp.
Mijn werkwijzeMensen zijn vaak nieuwsgierig naar hoe een behandeling in zijn werk gaat, zeker als het de eerste keer voor iemand is. Laat daarom weten hoe je te werk gaat. Is je praktijk bijvoorbeeld aan huis of heb je een praktijkruimte? Kan het zijn dat ze aangeraakt worden of is de behandeling slechts door middel van een gesprek?

Graag wil ik je helpen vorm te geven aan jouw leven. Tijdens de therapie staat jouw belevingswereld centraal. Ik help je psychische en lichamelijk klachten van binnenuit te begrijpen en help je meer echt jezelf te zijn zodat klachten verminderen.

We starten met een intakegesprek waar er ruimte is voor kennismaken en het verkennen van de hulpvraag. We bespreken het doel van de begeleiding en we stellen samen het daarbij passende behandelplan op. We evalueren na zo’n 3 of 4 sessies en aan het einde van het traject vindt er een afrondend gesprek.

Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag, de omstandigheden en de persoon. Ieder traject is uniek en vraagt om maatwerk. Tijdens een intakegesprek kan ik een inschatting maken van het aantal sessies. Doorgaans ligt dit tussen de 5 en 12 sessies.

Naast inzichtgevende gesprekken maak ik gebruik van effectief gebleken methoden zoals lichaamsgericht werk, mindfulness en meditatie, (zelf)compassie, ontspanningstechnieken, positieve psychologie, ademwerk, Acceptence & Commitment Therapy (ACT), visualisaties, systemisch werk (familieopstellingen), gestalt en yoga.
Prijzen89,- Voor een intakegesprek of sessie. Het bedrag is vrijgesteld van btw.

De sessies komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding indien je aanvullend verzekerd bent. De vergoeding wordt niet verrekend met je eigen risico. Vraag voor de zekerheid na bij je eigen zorgverzekering of kijk op deze link: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie
OpeningstijdenIedere werkdag van 8.30 – 17.30 uur Duur van sessie1 uur Opleidingen2020 1e jaar Traumahealing opleiding, Somatic Experiencing - Bodymind opleidingen
2020 Acceptance and Commitment Therapy, afgekort ACT - Shamash Alidina
2020 Kalmte en concentratie meditatie - Keyworks
2005 - 2020 Persoonlijke Bewustzijnsontwikkeling - Ridhwan opleiding - A.H. Almaas
2019 Systemisch werken, familieopstellingen - Bodymind Opleidingen
2017 - 2018 Vervolgopleiding Mindfulness - Centrum voor Mindfulness Amsterdam
2018 Kundalini teacher opleiding level 1- Yoga Lifestyle Studio
2016 - 2017 Psychosociale basiskennis - Bodymind Opleidingen
2017 Compassie opleiding - See True
2017 Mindful Self-Compassion Intensive - Centrum voor Mindfulness Amsterdam
2012 - 2016 Integrated Psychotherapy - Bodymind Opleidingen
2013 Mindfulness basisopleiding - See True
2010 De kracht van dialoog - Centrum voor dialoog en samenleving
2003 ITIP Persoonlijk jaar
2001 Leergang Coaching - School voor coaching
1991 - 1997 Bedrijfskunde - Universiteit Groningen
TalenNederlands, Engels BeroepsverenigingSBLP, RBCZ, VMBN Overige therapiesoortenAcceptence and Commiment Therapy
Compassion Focused Therapy
Systeemtherapie: familieopstellingen
Gestalt
Ademwerk
Lichaamswerk
Stress release
Geen beoordelingen

Post a Comment

Prinses Maximalaan 17, Zeist, Nederland

Routebeschrijving
Prinses Maximalaan 17, Zeist, Nederland
Bel mij: 06-41342450
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden