Background Image

Lotte bij de Leij
van Lotte bij de Leij | coaching

Ervaar vrijheid, rust en zelfvertrouwen door te worden wie je werkelijk bent
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Trauma verwerking Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Hi! Ik ben Lotte en ik werk met diegenen die er klaar voor zijn om hun leven in eigen hand te nemen en van binnenuit kiezen voor verandering.

Jezelf zijn in alle eerlijkheid, dat is waar het over gaat. Dat is waar ons drukke hoofd tot rust komt, waar we onze levensenergie ervaren en waar het leven licht en simpel wordt. Het is de kern van een vervuld leven. Je hebt alle antwoorden in je en ik geef je de inzichten en tools om daarbij te komen.

Ik ben direct en open, zonder oordelen en zoek in de coaching samen met jou naar wat je werkelijk in de weg staat om van binnenuit te leven. Door het opruimen van gedachten en oude mechanismen, ontdek je je kracht, vergroot je je zelfvertrouwen en ervaar je regie over je gedachten, emoties en acties.

Mijn werkwijzeEen coachingstraject duurt minimaal 3 maanden; 8 sessies van 1,5 uur en kan zowel online als offline (Amsterdam) plaatsvinden.

We werken vanuit jouw basis van rust, waar je de connectie met jezelf (terug)vindt. We onderzoeken welke overtuigingen of mechanisme jou in de weg staan om ten volle te leven en aan de hand van praktische oefeningen leer je deze in de praktijk te herkennen én te veranderen.

PrijzenNeem contact op en we plannen een kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin bekijken we of jouw vraag en wat ik doe een match zijn. Als het helemaal past en er is een basis van vertrouwen (wederzijds), dan kunnen we van start met het traject.

De kosten voor een basistraject van 3 maanden (8 sessies van 1,5 uur) zijn € 1800,- excl. BTW
OpeningstijdenDe dagen en tijden zijn in overleg af te stemmen. Ook 's avonds of in het weekend is mogelijk. Duur van sessie1,5 uur TalenNederlands en Engels Overige therapiesoortenburn-out preventie en behandeling
Geen beoordelingen

Post a Comment

Van Eeghenlaan, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Van Eeghenlaan, Amsterdam, Nederland
Bel mij: 06 42922121
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden