Background Image

Cibell Yecerra
van Cibell Yecerra Coaching & Hypnotherapy

Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Persoonlijke groei Spirituele ontwikkeling Voeding en Allergie Stress Burn-out Wie ben ik?Ik ben Cibell Yecerra geboren in Venezuela. Sinds 2002 woon ik in Nederland en naast het Nederlands en Spaans spreek ik ook Engels en Duits. Zo’n 15 jaar geleden begon mijn reis in persoonlijke ontwikkeling. Ik werkte hard en deed veel om mijn beste leven te kunnen leiden. Met veel plezier en passie blijf ik leren en mezelf verder ontwikkelen. Ik geniet 100% van mijn journey ook is deze niet altijd rooskleurig.

In 2016 kreeg ik in korte tijd behoorlijk zware klappen te verwerken. Dankzij deze klappen (!), een aantal inspirerende en bevrijdende seminars en opleidingen mijn leven veranderde en zo ontdekte ik mijn persoonlijke levensmissie: Al mijn gaven, kennis en vaardigheden inzetten om ook bij anderen belemmeringen en beperkingen weg te halen, zodat zij hun beste leven kunnen leiden.
Mijn werkwijzeWorstel je misschien met:

Burnout?
Depressiviteit of lusteloosheid?
Onzekerheden of het sterk gevoel 'stuck' zijn en dat je niet (meer) weet welke kant je op wil?

Grote kans dat je in de loop van je leven een blokkade hebt gevormd. En die blokkade haalt een deel van het plezier in je leven weg.

Wat nu als je die ene blokkade weg kon nemen?

Veel klachten ontstaan in je onderbewustzijn. Dat begint soms met een gedachte. Die gedachte is verbonden aan een gevoel. En dat gevoel bepaalt je gewoonten, die jouw niet altijd het beste brengen. Die gewoonten maken deel uit van jouw gedrag. Hypnotherapie geeft toegang tot je onderbewustzijn. Dat deel van je brein waar gedrag en handeling automatisch gaan. Zo automatisch dat het onmogelijk is dit zonder interventie te veranderen. Met hypnotherapie kan deze verandering wel plaatsvinden, en ook nog soepel!

Hoelang blijf jij nog met je klachten doorlopen?
Of ben jij nu wel klaar met blokkades, belemmerende gedachten of gedrag?

Stop met worstelen, kies vooruitgang! Gun jezelf een fijner leven!

Dan sta ik graag naast je om je in verbetertraject te begeleiden!
PrijzenIk bied een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of het voor beide klikt en of ik je daadwerkelijk kan helpen. OpeningstijdenZaterdag van 9:00 tot 14:00 Duur van sessie90min tot 120min Opleidingen2018 Master hypnotherapie practitioner - Hypnose Instituut Nederland
2017 Life coaching - Robbins-Madanes
TalenNederlands, Spaans, Engels, Duits BeroepsverenigingVHEN
Geen beoordelingen

Post a Comment

Vlielandstraat 2, 1506 ZK Zaandam, Nederland

Routebeschrijving
Vlielandstraat 2, 1506 ZK Zaandam, Nederland
Bel mij: 0614468059
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden