Background Image

Florine Gregory
van FG | People Empowerment

Een leven waarin jij achter de knoppen zit, datgene doet waar je tonnen energie van krijgt en niet te stoppen bent. Waarin jij er voor anderen kunt zijn, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Dat gun ik iedereen!
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Ik ben Florine en mijn zoektocht begon op mijn 13e met onverklaarbare fysieke klachten. Samen met vele therapiesoorten, behandelingen in het alternatieve circuit en andere mogelijkheden om van mijn klachten te genezen, maakte ik een ontwikkeling door die mij o.a. leerde hoe ik mijn hoogsensitiviteit als kracht kon inzetten. Voor mij één van de belangrijkste en grootste thema's van mijn zoektocht. Waar ik en mijn lichaam eerst alleen maar hinder ondervonden van deze eigenschap, zet ik het nu in als één van mijn grootste talenten. En ben ik inmiddels klachten-vrij!

In de jaren tussen 2010 en 2019 ben ik in het HR vak werkzaam geweest bij verschillende organisaties, waarvan de laatste jaren als interimmer. Hierdoor heb ik veel organisaties van binnen gezien en bleef ik me verbazen over hoe groot het gat vaak is tussen wat werknemers laten zien, en wat ik zie dat hun werkelijke talenten zijn. Zoveel verborgen talenten die niet worden benut, mensen die niet tot bloei komen of erger nog, burn-out raken en in dat proces tot de conclusie komen dat ze niet op plek zitten in hun baan.

Ieder mens is anders, en heeft wat anders nodig. Terwijl we in onze maatschappij aan alle kanten leren dat we vooral hetzelfde moeten zijn.

En zeker voor hoogsensitieve mensen geldt dat zij vaak wat anders nodig hebben dan de medemens, om echt goed uit de verf te komen. Daarom is mijn coaching erop gericht om jou te begeleiden in het vinden van jouw unieke gebruiksaanwijzing, om vanuit daar keuzes te maken die bij je passen. Uiteraard is het belangrijk om helderheid en inzicht te krijgen in hoe zaken in elkaar zitten, maar nog belangrijker vind ik het praktische aspect. Om te weten hoe je dingen daadwerkelijk anders kunt DOEN. Mijn werkwijze laat zich daarom het beste omschrijven als; van weten, naar voelen naar doen.
Mijn werkwijzeIk werk zowel online als offline. Mijn live coachsessies vinden plaats in Hof20 (in het centrum van Haarlem) en d.m.v. videobellen werk ik ook veel en graag online, waarbij ik mijn scherm met je kan delen en we zo heel effectief stappen kunnen maken. Ik heb daarnaast een netwerk aan andere therapeuten zoals energiewerkers, een kinesiologe en andere alternatieve geneeswijzen waar ik mee samen week en graag naar doorverwijs als ik voel dat nodig is en/of helpend kan zijn. PrijzenIk werk altijd op maat en samen stemmen wij van tevoren met af om te bepalen waar jij het beste bij gebaat bent.

Dit kan een eenmalige (online) sessie van 1,5-2 uur zijn maar kan ook een traject zijn, waarin we meerdere maanden met elkaar werken (vaak 4-6 maanden).

Ik start altijd met een vrijblijvend telefonisch gesprek om meer te horen over de situatie waar je je in bevindt en de vraag die je hebt. Vervolgens zal ik daar een offerte voor maken en kan je rustig bekijken of dit aansluit bij wat je wilt.
OpeningstijdenDinsdag t/m zaterdag
Duur van sessieVaak minimaal 1,5 uur OpleidingenRelevante opleidingen
2017-2018 | Trainer & Coach opleiding HSP-proof | Floor van Lier
2018 | Reiki I en II | GN Reiki Center in Nepal
TalenNederlands
Geen beoordelingen

Post a Comment

Begijnhof 20, Haarlem, Nederland

Routebeschrijving
Begijnhof 20, Haarlem, Nederland
Bel mij: 06-53579612
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden