Background Image

Ellen Galavazi
van Galavazi Coaching & Training

"Leven met jezelf als uitgangspunt, vanuit je eigen dromen en verlangens en in je eigen tempo: dat noem ik leven van binnen naar buiten."
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Werk gerelateerd Burn-out Wie ben ik?Hoi! Mijn naam is Ellen Galavazi. Naast vrouw van Jeroen en moeder van Justus en Marit, werk ik als coach en trainer. Ik begeleid mensen die meer uit hun werk én leven willen halen. Ik help ze meer van binnen naar buiten te leven en van daaruit verbinding te maken met (de verwachtingen van) de buitenwereld. Welke kwaliteiten heb jij, welke waarden zijn belangrijk voor je, wat kom jij hier in dit leven doen en wat zou je willen? Wat zijn je dromen en verlangens, hoe kun je die meer leven? Door te werken aan de innermens op verschillende lagen (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel) gaan mensen steviger staan, komen ze beter in hun vel én leren ze keuzes te maken die bij hen passen.

Je kunt bij mij terecht voor zowel persoonlijke en professionele coaching/training als voor loopbaanbegeleiding.
Mijn werkwijzeEen kennismakingsgesprek van een half uur is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek maken we kennis, kijken we naar jouw coachingsvraag en bepalen we of ik degene ben die jou hierin goed kan begeleiden. Samen bepalen we de coachingsdoelen en geef ik aan wat nodig is qua aanpak en aantal sessies en geef ik je een indicatie qua investering. Jij bepaalt vervolgens of je dit ziet zitten. Zo ja, dan stel ik een beknopt Plan van Aanpak op met prijsopgave. Als jij hiermee akkoord bent, kunnen we starten. Veelal zit er nog een tussenstap in, namelijk een akkoord van de werkgever als hij bereid is mee te betalen bijvoorbeeld vanuit een Persoonlijk Ontwikkelings Budget.

Ik heb een heerlijke eigen ruimte in Bergen NH. Van daaruit kunnen we desgewenst ook het bos in of strand op. Ook heb ik mogelijkheden voor coaching in Alkmaar.
PrijzenDe kennismaking (1/2 - 1 uur) is gratis en vrijblijvend. Als je begeleiding bij mij wilt, stel ik vervolgens een Plan van Aanpak op met doelstellingen, aanpak, activiteiten en investering van het traject.

Mijn uurtarief is 110 euro per uur voor bedrijven; voor particulieren hanteer is 60 euro per uur.
OpeningstijdenOp werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

Ook zijn er in overleg mogelijkheden in de avond en weekenden.
Duur van sessie1,5 uur per sessie Opleidingen1994 HEAO Communicatie afgerond

2006 - 2010 Integrale Menswetenschappen / SPSO te Utrecht

2010 - 2012 Praktijkondersteuner Huisarts voor GGZ

2013 - 2014 Instituut voor Transformatie Psychologie (voice dialogue)

2015 - 2020 Diverse certificeringen: DISC, ManagementDrives, OPQ

2017 - 2019 Resonance - Intuitieve Ontwikkeling & Readingopleiding

2019 - 2020 Lightworker Acacdemy

2020 - 2021 Transformatiecoach bij Bridgeman Academy
TalenNederlands, Engels Overige therapiesoortenPsychosomatische klachten
Geen beoordelingen

Post a Comment

Eeuwigelaan, Bergen, Nederland

Routebeschrijving
Eeuwigelaan, Bergen, Nederland
Bel mij: 0681178970
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden