Background Image

Desirée Botterman
van Happy2dee

Live the life your soul intended
Waar kan ik je bij helpen?
Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Trauma verwerking Werk gerelateerd Kinderen Burn-out Wie ben ik?Ik ben Desirée Botterman, geboren in 1964 in een liefdevol gezin. En ondanks de liefde die er was, kon ik niet volledig mijzelf zijn. Er gebeurde dingen in mijn leven en dat van mijn ouders waardoor ik mij ging aanpassen. Ik wilde niet tot last zijn en voelde mij verantwoordelijk voor het geluk van de ander. Dat is hard werken en het kon dan ook niet uitblijven dat ik op een gegeven moment volledig vastliep.
Samen met een therapeut ging ik aan de slag en leerde ik mijzelf weer kennen.

Ik kreeg weer verbinding met het kind in mij die ingrijpende gebeurtenissen meemaakte in haar leven en kreeg helderheid over hoe ik hiermee omging. En vooral werd mij duidelijk waar ik mezelf ben kwijtgeraakt door te willen voldoen aan verwachtingen en behoeften van anderen. Dit heeft er in geresulteerd dat ik nu anderen begeleid op weg naar Zelfliefde, wat voor mij betekent dat je verbinding hebt met dat deel in jou die precies weet wat het wil in het leven. Het onbevangen, speelse kind in jou die zich nog niet bewust is van verwachtingen en overtuigingen van anderen en de magie van het leven ervaart. Via visualisaties laat ik je contact maken met dat deel in jou, wie je in wezen bent en vind je het antwoord in jezelf. Hierdoor krijg je weer verbinding met je eigen levensstroom en kun je in vreugde en vol Zelfliefde leven ✨?

In mijn begeleiding gebruik ik mijn kwaliteiten van helder voelen en weten, mijn eigen ervaringen op weg naar Zelfliefde en de kennis die ik heb opgedaan tijdens diverse opleidingen die ik volgde om als therapeut en trainer aan de slag te gaan.

Ook gebruik ik graag de Tzolkinkalender van de Maya’s. De plek waarop jij geboren bent volgens deze kalender geeft je inzicht over je levensthema en missie en helpt je om jouw plek in dit leven in te nemen en je licht te laten schijnen!

Mijn werkwijzeMijn praktijk is aan huis.

In een veilige setting laat ik je o.a.door middel van visualisaties ervaren dat je alle antwoorden in jou hebt en krijg je hier weer verbinding mee.

Ook is het mogelijk om online via Zoom of FaceTime sessies te plannen.
PrijzenVoor een sessie van 1,5 uur betaal je €150,-

Een traject bestaat uit 6 tot 10 sessies , in het begin wekelijks en na een 5tal sessies wordt dit 2 wekelijks en uiteindelijk is er af en toe een terugkomsessie.
OpeningstijdenMijn werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag
Duur van sessie1,5 uur
Geen beoordelingen

Post a Comment

Buikslotermeerplein, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Buikslotermeerplein, Amsterdam, Nederland
Bel mij: 0629553307
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden