Background Image

Sanne Rietvelt
van Home of Meraki

Meraki is je ziel, creativiteit en de essentie van wie je bent in je werk stoppen
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Ik ben Sanne Rietvelt en werkzaam als kunstenaar en energie werker. Dit doe ik met veel passie en toewijding!

Als kind pikte ik onuitgesproken woorden op, voelde 'sferen' aan of kreeg informatie over een situatie of persoon als een natuurlijk 'helder' weten binnen. Dit werd echter niet op school uitgelegd of geleerd. In tegendeel, dit leek zelfs niet begrepen te worden. In mijn tiener jaren kreeg deze ervaring van 'anders zijn' een negatieve lading en worstelde ik met aanpassen. Het lang tegen mijn eigen natuur in gaan ging mij parten spelen en ik kwam in een depressie terecht. Deze heeft mij terug gezet op mijn pad.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgezet, Home of Meraki.
Met als uitgangspunt: We bezitten allemaal de 'gave' om onszelf te helen.

Vooralsnog wordt vooral onze ratio gestimuleerd zich te ontwikkelen en blijft de rest meestal onderontwikkeld. Daardoor raken we het contact met onze 'gave' helaas al op vroege leeftijd kwijt. Tijdens een sessie maak ik contact met jouw (energetisch) systeem en werk ik hiermee samen. Door deze samenwerking en het aanboren van jouw zelfhelend vermogen ontstaat er een langdurig en duurzaam resultaat.

Momenteel heb ik mijn praktijk aan huis in Kalenberg. Dit is op een prachtige plek midden in het natuurpark de Weerribben! Ook ben ik regelmatig in Amsterdam te vinden en hier kan ik aan huis sessies aanbieden.
Mijn werkwijzeWerken met energie (ook wel Qi of prana genoemd) is werken met levenskracht en bewustzijn. Bewustwording biedt ons de mogelijkheid om te ontdekken en te groeien in het leven.
Alles bestaat uit energie. Denk maar eens aan de befaamde formule van Einstein: E=Mc2.
Ook wij bestaan uit energie net als onze gedachtes, emoties en gevoelens. Deze vibreren in ons energieveld en vormen de bouwstenen van wie wij zijn en hoe we het leven ervaren.

ENERGETISCHE HEALING
Tijdens een healing werk ik, zoals aangegeven, op energetisch niveau. Wanneer er ergens een blokkade of verstoring zit voel ik dit in het energieveld. Vervolgens werk ik met mijn handen om de energieën weer in balans te brengen en te laten stromen, op te schonen en zichzelf opnieuw te helen. Ontspanning maakt daarbij het proces van loslaten makkelijker, het creëert ruimte om verandering plaats te laten vinden. De healing vindt voornamelijk in het energieveld plaats, daarbij is het mogelijk dat ik af en toe een hand ergens leg, hier vraag ik altijd toestemming voor.

Energie is niet gebonden aan de menselijke perceptie van tijd, ruimte of afstand. Dit maakt het mogelijk een healing op afstand te geven en te ontvangen!

TRANCE HEALING
Trance is een staat van verhoogd bewustzijn. Op deze manier is het mogelijk nauw contact te maken met de spirituele wereld. In deze vorm van healen werk ik samen met energetische (healing)gidsen en fungeer ik als kanaal in het doorgeven van de healing energie.

READING
Een reading is het laten 'lezen' van je energieveld. Dit veld zit vol informatie en die draag je met je mee. Tijdens een reading vertel ik wat ik hierin waarneem. Vanuit deze bewustwording kun je een eerste stap doen om het proces van groei, verandering of loslaten in te zetten. Het is daarbij goed mogelijk dat er tijdens een reading al energie in beweging komt doordat het (soms eindelijk) gezien wordt.  

MEDIUM CONSULT
In een reading wordt het persoonlijke energieveld gelezen. In een medium consult wordt er informatie gehaald uit en contact gemaakt met de spirituele wereld. Er kan bijvoorbeeld gewerkt worden met regressie waarin we terug gaan naar eerdere fases van jouw levensontwikkeling. Dit kan ook in vorige levens zijn! Welk inzicht mag er gegeven worden en welke boodschappen komen naar voren? Vervolgens wordt er gewerkt naar transformatie.

INTUÏTIEVE COACHING
Tijdens een coaching sessie gaan we aan de slag met een (groei)thema. We kijken o.a. samen naar de koers die je op dit moment vaart en of deze constructief of destructief is en waar mogelijk ondersteuning of transformatie nodig is. Intuïtief coachen houdt in dat ik verder waarneem dan alleen wat er besproken wordt en dat ik op gevoelsniveau meekijk.

LU JONG (Tibetaanse healing yoga)
Je hoeft hiervoor geen elastieke benen te hebben! Deze vorm van yoga, afkomstig uit de 
boeddhistische tantra stroming, biedt een rustige en toegankelijke manier om je lichaam en geest gezond en in balans te houden. Het opent en verhoogt je  energie niveau en helpt om minder in je hoofd en meer in je lichaam te komen. 

Lu = lichaam en Jong = transformatie
 Lu Jong is zo'n 8000 jaar oud en tot voor kort altijd één op één doorgegeven. Monniken uit Tibet, die in afzondering leefden in de bergen, gebruikten deze vorm van beweging om gezond te blijven en de energie te laten stromen. Tulku Lobsang, een Tibetaanse meester, is een aantal jaren geleden begonnen Lu Jong uit de geheimhouding te halen en naar het westen te brengen. 

Praktische informatie:
​Sinds 2016 ben ik Lu Jong 1 Tibetaanse Healing Yoga docent.
Lu Jong 1  bestaat uit 4 series van 5/6 oefeningen, in totaal zijn dit 21 oefeningen.
Elke serie zoomt in op een ander lichaamslevel. Lu Jong brengt je meer in contact met je fysieke lichaam.

COMBI
Wil je combineren?
 Dat kan! Een combinatie van readen, healen of een medium consult is mogelijk. Ook een lu jong sessie combineren kan.

Stuur mij een email met daarin je verzoek en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Prijzen(TRANCE) HEALING
Duur: 45 min
Kosten: 50,-

(TRANCE) HEALING - op afstand
Duur: 40 min
Kosten: 38,-

READING
Duur: 60 min
Kosten: 75,-

MEDIUM CONSULT
Duur: 60 min
Kosten: 75,-

INTUÏTIEVE COACHING
Duur: 60 min
Kosten: 95,-

LU JONG (prive sessie)
Duur: 60 min
Kosten: 65,-

COMBI
Duur: 1 uur en 30 min
Kosten: 110,-
OpeningstijdenFlexibel en in overleg Opleidingen• Intuïtieve ontwikkeling basiscursussen – Resonance
• Reading opleiding – Resonance
• Healing opleiding – Resonance
• Lu Jong Tibetan healing yoga teacher – Nangten Menlang
• Medium Therapist® & Trance Healing Therapist® - De Spirituele Academie
• Trance Mediumschap cursus - De Spirituele Academie
• Opleiding Intuïtief coachen - Resonance
TalenNederlands en Engels Overige therapiesoortenHealing
Reading
Mediumschap
Lu Jong
Intuïtieve coaching
Geen beoordelingen

Post a Comment

Hoogeweg 11, Kalenberg, Netherlands

Routebeschrijving
Hoogeweg 11, Kalenberg, Netherlands
Bel mij: 0653731450
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden