Background Image

Lianne Gerth
van Lianne Gerth coaching & healing

"Of all the roads she traveled the journey back to herself was the most magnificent."
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Kinderen Stress Burn-out Wie ben ik?Holistisch therapeut, coach, spiritueel mentor, energie healer, ‘down to earth’ mysticus, of wat voor een label je er dan ook op wil plakken. Wat mij betreft ben ik gewoon Lianne. Ik ben net als jij een ziel op een ‘journey'. Ik ben gefascineerd door de mens, onze evolutie op aarde en het Universum. Ik leef met het diepe verlangen om steeds meer in mijn kracht te staan - mijn potentieel te belichamen-  en de ander te inspireren en begeleiden om hetzelfde te doen, door met liefdevolle aandacht aanwezig te zijn in processen van groei en transformatie. Niet om iets te worden, maar om thuis te komen en te herinneren wie we werkelijk zijn. Om vanuit ons Zijn het leven te kunnen vieren. Ik geloof erin dat alles wat we zoeken al in ons aanwezig is en wij scheppers zijn van onze realiteit. Dus als alles mogelijk is, waarom zouden we deze realiteit dan niet magisch mooi maken? 

Intuïtief combineer ik wat ik over de jaren heb verzameld tijdens verschillende opleidingen, cursussen en mijn eigen geïntegreerde lessen in de school van het leven. In mijn werken vind je een mix tussen het Oosterse en het Westerse, het wetenschappelijke en het ongrijpbare. In afstemming gebruik ik tools vanuit chakra- en ontwikkelingspsychologie, meditatie, visualisatie, energie healing en reading, kinesiologie, EFT, NLP en shiatsu en gebruik ik aanvullend o.a. sound healing, kristallen, kaarten, essentiële oliën en andere natuurlijke remedies. 

Ik verzorg sessies en behandelingen, persoonlijke groei trajecten, workshop en retraites. Een belangrijk uitgangspunt hierin is ‘praktische spiritualiteit’, wat voor mij betekent; wakker in bewustzijn, maar met beide benen op de grond. Het gaat over de beweging van het hoofd naar het hart en leven vanuit je intuïtie. Een holistische benadering waarbij alles met elkaar mag samenwerken en de mens in zijn geheel - 'mind, body & spirit’ - wordt gezien. Waarbij ‘flowen' met wat is, loslaten wat kan, de regie herpakken en je eigen realiteit creëren centraal staat.  
Mijn werkwijzeSessies kunnen online en/of fysiek plaatsvinden, dit is afhankelijk van het soort sessie en wat voor jou goed werkt. Fysieke afspraken kunnen in de praktijkruimte in Arnhem of in de natuur zijn. Voor online afspraken, voornamelijk coaching sessies en mentor trajecten, gebruik ik Zoom of Skype.

Ben je benieuwd of wij een match zijn en of ik jou zou kunnen ondersteunen in jouw groei of helingsproces? Voel je dan vrij om mij te contacten via e-mail (liannegerth@gmail.com), Whatsapp of telefoon (+31654618481).
Voor een energie healing of massage behandeling kunnen wij direct in overleg een afspraak inplannen. Voor coaching en andere vormen van begeleiding kun je eventueel gebruik maken van een kosteloos kennismakingsgesprek.

Ik kijk er naar uit om naast jou te mogen staan, wanneer jij weer volledig in jouw kracht stapt.
PrijzenKennismaking voor coaching / mentorships (20 minuten) gratis
Coachingsessie (per uur) 50,00 euro
Mentorship (traject) voordeel in overleg

Shiatsu behandeling (1,5 uur) 65,00 euro
Energie healing & reading sessie (1,5 uur) 65,00 euro

Natuurlijke producten op maat (incl. consult) 15,00 - 30,00 euro
DIY workshops met essentiële oliën (2 uur) 20,00 euro
Basis workshop essentiële oliën (1,5 uur) gratis

Alle prijzen zijn excl. BTW.
Behandelingen worden niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekering.
OpeningstijdenGeen vaste openingstijden.
Afspraken zijn ook mogelijk in de avonden of weekenden.
Duur van sessieEen gemiddelde sessie duurt 1,5 uur. OpleidingenPedagogiek - HAN Nijmegen
Kind- en gezinscoaching - Dreamchild
NLP business practicioner - Yosara NLP
Intuitieve ontwikkeling - Resonance Amsterdam
Readingopleiding jaar 1 - Resonance Amsterdam
Shiatsu Massage - Flowerhouse therapy center

Overig: Massage basis cursus, Reiki 1, Siddha Kundalini Healing level 1, Soul Body Fusion, Emotion Code, Kinesiology, EFT.
TalenNederlands & Engels Overige therapiesoortenAromatherapie

Geen beoordelingen

Post a Comment

Bill Haleystraat, Arnhem, Nederland

Routebeschrijving
Bill Haleystraat, Arnhem, Nederland
Bel mij: 0654618481
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden