Background Image

Susanne Eskens-Vinck
van Moeder in je Hart

Zodra de wens om een kindje zich in je hart nestelt, ben je diep van binnen al moeder
Waar kan ik je bij helpen?
Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Stress Wie ben ik?Lang voelde ik me al moeder, ook al had ik geen kind of was ik zwanger. Een kindje krijgen ging bij mij niet vanzelf. Na een periode zelf proberen, ging ik een medisch traject in van onderzoeken, IUI en uiteindelijk IVF. Al die tijd heb ik me verbaasd over hoe weinig aandacht er is voor de mentale kant van een (nog) onvervulde kinderwens.

Voor mij waren mindfulness en zelfcompassie een manier om mijn situatie te accepteren en meer liefde voor mezelf te voelen. Op het zwanger worden had ik geen enkele controle, maar ik kon wel kiezen hoe ik daarmee om zou gaan. Met die mindset lukte het me meer te ontspannen en echt anders in mijn traject te staan.

Daarom ben ik begonnen met Moeder in je Hart. Want soms heb je een steuntje in de rug nodig. Je hebt namelijk alles in je om deze ongelooflijk moeilijke periode door te komen. Je bent een sterke vrouw, krachtig, zorgzaam en een echte doorzetter. Ook al voelt dat nu misschien niet zo. Anders was je nooit zover gekomen!

Tijdens jouw coachtraject kun je veilig tot rust komen en voelen wat je echt belangrijk vindt. Zodat je daarna vol vertrouwen alles aan kunt gaan wat er op je pad komt.
Mijn werkwijzeIk ben er om je te helpen dealen met alles wat er op je af komt als zwanger worden niet zomaar lukt. Misschien wil je ontdekken wat je kunt doen met lastige dingen die je tegenkomt in je fertiliteitsbehandeling, of wil je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het stellen van grenzen. Of ben je op zoek naar meer balans in je leven terwijl je probeert zwanger te worden.

Waar begin je mee?
Het startpunt is altijd het creëren van meer rust en ruimte voor jezelf. Iedere verandering begint bij een kleine, eerste stap. Jij hebt alles in je om door deze moelijke periode te komen. Soms heb je gewoon een steuntje in de rug nodig om dat weer te activeren. Als coach begeleid ik je in het vinden van de antwoorden die nu nog onbereikbaar lijken.

Hoe ziet het traject eruit?
Je begint met een intakegesprek waarin je jouw persoonlijke doel formuleert. Dat is de stip aan de horizon tijdens het coachtraject, dat ongeveer 5 – 8 sessies duurt. Na de intake ga je naar huis met een goed idee van de eerste stappen die je gaat zetten.

Daarna kom je gemiddeld iedere twee weken langs voor een coachgesprek in Amsterdam. De coaching kan natuurlijk ook online. Een gesprek duurt 60 minuten.
PrijzenJe betaalt € 85, – euro (inc. btw) per gesprek. OpeningstijdenMaandag van 09.30u tot 19.30u
Dinsdag van 09.30u tot 16.30u
Vrijdag van 09.30u tot 16.30u

Wil je op een andere dag/ tijd een afspraak maken voor coaching? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Duur van sessieEen sessie duurt 60 minuten. Opleidingen2020 - Beroepscoach Practitioner - De Nederlandse Academie

2017 & 2019 - Mindfulness & Compassie Coach (& trainer) - Academie voor Leven

2017 - Inleiding in de Psychologie - Open Universiteit
TalenNederlands & Engels
Geen beoordelingen

Post a Comment

Roelantstraat 10, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Roelantstraat 10, Amsterdam, Nederland
Bel mij: 0614548662
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden