Background Image

Noor van Velthoven
van Noor van Velthoven / Medium & Spiritual Guidance

Je krijgt misschien niet wat je wilt, maar zeker wel wat je nodig hebt
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Relationele groei Spirituele ontwikkeling Kinderen Stress Wie ben ik?Al sinds mijn 13e weet ik zeker dat er meer is tussen hemel en aarde en dat ik contact kan maken met overledenen. Maar het duurde tot mijn 45e dat ik daar op een professionele manier mee aan de slag ging.

Inmiddels heb ik een bloeiende praktijk met readingen, cursussen en één op één coaching. Ik werk mee aan (internationale) moordzaken en vermissingen en maak de meest mooie en bizarre dingen mee.

In 2012 had ik echt het gevoel dat ik uit de spirituele kast kwam. Bang dat mensen mij vaag, of eng zouden vinden, of dat ze mij niet zouden geloven. Daarom ben ik een blog begonnen over alles wat ik meemaak. Nu maakt het mij niet meer uit, voor mij is het een zeker weten dat als je sterft er een gedeelte van je ergens blijft bestaan. En dat als jij je hart opent, je luistert naar je hart en je intuïtie, je contact kunt maken.

Als je niet op je eigen hart vertrouwt dan zijn er genoeg mediums en healers die je kunnen helpen. Ik ben er daar één van. En misschien ben ik wel diegene die jou kan helpen.
Mijn werkwijzeEerlijk, open en met humor zo kun je mijn werkwijze het beste beschrijven. Een afspraak bij mij geeft je misschien niet wat je wil maar wel wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik stem volledig af op het universum en laat me leiden door wat er doorkomt. En of dat nou overledenen, gidsen, engelen, elfjes of aliëns zijn.. het maakt mij niet uit. Ik werk met alles samen om jou weer een stapje verder te helpen.

Ik vind het altijd fijn als je een paar vragen of thema's hebt zodat we daar mee aan de slag kunnen en direct de diepte in kunnen.

De afspraken duren altijd een uur en kunnen zowel fysiek, in mijn praktijk aan huis, als online. Ik raad je aan om de afspraak op te nemen zodat je deze later kunt terugluisteren. Ik ben een grote gedeelte van de info namelijk kwijt na een aantal dagen.

En het is raadzaam om na een afspraak met mij je agenda een paar uur leeg te houden, we zetten veel in beweging en dat kost tijd om te laten landen.
PrijzenReading & Healing €60,- ex btw.
Spiritual Guidance €75,- ex btw.

Persoonlijke trajecten op aanvraag
OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag tussen 09.30u en 17.00u

Maandag en woensdag tussen 19.00u en 21.00u

Zaterdag in overleg
Duur van sessie1 persoon - 1 uur
2 personen samen - 1,5 uur
Opleidingen2017 - 2018 - 2019 | Arthur Findley College Cursussen

2018 | LeerKracht Coach

1993 | Docentenopleiding
TalenNederlands en Engels Overige therapiesoortenJou of je huis ontdoen van entiteiten
3 Reviews
 • natasja
  ""

  Ik was eerst sceptisch, maar dat liet ik al gauw achter me.
  Noor was heel rustig en duidelijk in wat ik wel en niet kon verwachten. Ik ben een hele mooie ervaring rijker en heb een aantal goede tips en adviezen gekregen. Deze Reading gaat me echt verder helpen om mijn eigen weg te gaan. Lieve groet Natasja

 • Cynthia
  "Bevestiging"

  Ik heb bij Noor een ontzettend mooie Reading mogen meemaken. Ik heb al aantal keren een Reading gehad bij verschillende mediums, maar Noor gaf me dat “de puzzel valt in mekaar voor mezelf” gevoel. Ze brengt het zo mooi onder woorden dat je het ook echt snapt! Ben enorm dankbaar dat ik nu ook weet dat er momenteel aartsengelen rond me zijn. Ik weet zeker dat ik snel terug ga naar haar!
  Liefs,
  Cyn

 • Harry Heijblok
  ""

  Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Noor! Ik had een aantal vragen/twijfels en hier heb ik een fijn antwoord op gekregen. Heel fijn en goed zijn ook haar praktische oefeningen die ze mee geeft en daardoor geeft t houvast.
  Ik kan haar echt aanraden. Noor is een fijn warm mens!

Post a Comment

Nijmegen-Noord, Nijmegen, Nederland

Routebeschrijving
Nijmegen-Noord, Nijmegen, Nederland
Bel mij: 0624865435
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden