Background Image

Nancy Linscheer
van RESONANCE – Training & Coaching Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling en bewustwording gaan hand in hand. Leer je intuïtieve ingevingen en inzichten op een praktische manier in je dagelijkse leven in te zetten.
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Resonance is een (CRKBO-erkend) opleidingsinstituut voor intuïtieve ontwikkeling in brede zin en bestaat in deze vorm ruim 20 jaar. De opleidingen worden gegeven door een team van ervaren docenten en op verschillende locaties in Amsterdam. Iedere docent heeft minimaal een reading en healing achtergrond en brengt zijn/haar eigen ervaring en specifieke (vak-)kennis in zodat een grote verscheidenheid aan kwaliteiten ingezet kan worden.

Intuïtieve ontwikkeling is het pad van bewustwording. De doelstelling van Resonance is om de lessen zo praktisch en helder mogelijk aan te bieden zodat het meteen in het dagelijkse leven kan worden toegepast. Opleidingen zijn gericht op intuïtieve ontwikkeling en energiewerk, bewustwording, healing, reading, coaching, mediumschap en meer.

Oprichter is Nancy Linscheer (1960) die, na ruime ervaring in het bedrijfsleven als o.a. accountmanager, consultant en recruiter, zich heeft toegewijd aan het pad van intuïtieve ontwikkeling.
Mijn werkwijzeDe cursussen en opleidingen worden op 3 verschillende locaties in Amsterdam gegeven.

Amsterdam-Osdorp (kantoor en praktijk voor persoonlijke sessies)
Amsterdam-West
Amsterdam-Zuid
PrijzenPrijzen verschillen per cursus/opleiding. Zie hiervoor de website. OpeningstijdenKijk in de agenda wanneer welke opleidingen plaatsvinden.
In principe zijn er 7 dagen in de week, op verschillenden dagdelen lessen.
BeroepsverenigingWij zijn geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)
Geen beoordelingen

Post a Comment

Davisstraat, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
Davisstraat, Amsterdam, Nederland
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden