Background Image

Carla Schram Meijer
van Set your mind (Mindfulness) Coaching

Just F#cking do it ;) Gun het jezelf om te groeien!
Waar kan ik je bij helpen?
Mentale klachten Persoonlijke groei Spirituele ontwikkeling Stress Wie ben ik? Ik ben Carla Schram-Meijer. Gecertificeerd trainer en coach op het gebied van Mindfulness, NLP en Emotional Freedom Techniques. Met Set your mind wil ik er voor zorgen dat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Dit op een nuchtere manier en met een directe aanpak. Het gaat om jou! Jou een stap verder helpen naar rust, groei en een positiever leven.

Zelf ben ik 2 maal overspannen geweest. De tweede keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn angstklachten, gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Waarom ging ik iedere keer over mijn grenzen heen, welke signalen waren er maar zag ik niet? Ik ben toen een Mindfulness training gaan volgen om de eerste bewustwording te gaan creëren. De eerste stap was toen gezet. Door bewustwording herken ik nu wanneer ik teveel hooi op mijn vork neem. Weet ik wat ik nodig heb en waar ik energie van krijg.
Mijn werkwijzeVoor de coaching is er altijd een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Ik werk vanuit mijn praktijkruimte aan huis. Waarom zou je voor Set your mind kiezen? Durf jij naar jezelf te kijken, aan jezelf te werken en vind je het niet erg als de spiegel wordt voorgehouden? Naast Mindfulness voor meer rust zorgen EFT en NLP ervoor dat je zonder veel te praten ook resultaat kan bereiken.
PrijzenPrijzen zijn op 26-5-2020:
Voor een coachingspakket van 5 maal € 595,-
Voor de Mindfulness training € 269,-
Kijk voor huidige prijzen op mijn website; www.setyourmind.nl
OpeningstijdenTijdstip en dag altijd in overleg. Duur van sessie75 minuten OpleidingenNLP Master Practitioner 2020
Gelukscoach opleiding 2018
Mindfulness trainersopleiding 2016
TalenNederland en Engels BeroepsverenigingVereniging voor Mindfulness Overige therapiesoortenNLP
Geen beoordelingen

Post a Comment

Schweitzerstraat, Kudelstaart, Nederland

Routebeschrijving
Schweitzerstraat, Kudelstaart, Nederland
Bel mij: 0653765473
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden