Background Image

Wineke van Aken
van MettaMind

'Na een bezoek aan Wineke ga je fluitend over straat’
Waar kan ik je bij helpen?
Lichamelijke klachten Mentale klachten Persoonlijke groei Privé situatie Spirituele ontwikkeling Werk gerelateerd Stress Burn-out Wie ben ik?Mijn naam is Wineke van Aken, ik ben auteur, gecertificeerd mindfulnesstrainer en mentor. Tevens ben ik opleider aan het Instituut voor Mindfulness. Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven als marketingcommunicatieconsultant. Mijn kennismaking met yoga, mindfulness meditatie en Ayurveda leerde me met de stress in mijn hoofd om te gaan en naar mijn gevoel te luisteren. Maar dan wel zonder mijn hoofd te verliezen. Want je moet wel met beide benen op de grond blijven staan.

Ik ging hoofd en hart met elkaar verbinden, durfde keuzes te maken die echt bij mij pasten en ging mijn eigen authentieke leven gaan leiden. Gezond, tevreden en zonder (onnodige) stress. Inmiddels heb ik meer dan 900 mensen begeleid in hun weg naar een gezond en mindful leven waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn en hun volledige potentieel kunnen benutten.

De stappen die ik heb gemaakt om daar te komen heb ik verwerkt in 'De Metta Cirkel, Handboek voor leven in de 21ste eeuw'.

Met mijn praktijk hoop ik je te stimuleren ook goed voor jezelf te zorgen. Zo maken we met elkaar de wereld een beetje mooier. Wanneer jij goed voor jezelf gaat zorgen, zul je ook goed voor je omgeving zorgen. Wanneer jij begrip hebt voor jou eigen worstelingen, zul je ook begrip hebben voor de worstelingen van anderen.

Mijn werkwijzeIk geef mindfulnesstrainingen (in groepen en individueel) en coaching. Tevens organiseer ik retraites: yogavakanties met mindfulness en Ayruveda in binnen en buitenland.

In de groepstrainingen maak je je de meditatietechniek en beginselen van mindfulness eigen. Educatie, meditatie- en bewegingsoefeningen wisselen elkaar af en er is ruimte voor feedback en het uitwisselen van ervaringen.

In de individuele sessies bespreken we de thema's die er spelen en onderzoeken we hoe mindfulness je kan helpen om blokkades op te ruimen en ruimte te maken voor je gevoel. Daar ga je naar leren luisteren en op durven vertrouwen. Samen met het juiste plan ga je ontdekken welke stappen je moet maken om te komen tot jouw authentieke leven. Gezond, tevreden en zonder (onnodige) stress.

De yogavakanties met mindfulness en Ayruveda zijn de kers op de taart. Een ideale setting waarin alle puzzelstukjes van je leven bij elkaar komen. Na afloop weet je weer hoe jij wilt leven en durf je daar helemaal voor te gaan.
PrijzenIk geef wekelijks 4 vrijblijvende adviesgesprekken van 30 min.

Mindfulnesstrainingen:
8 wekelijkse sessies van 2 1/2 uur
Oefendag van 4 uur
4 audiobestanden
Werkboek
Jouw bijdrage: € 425,- (excl btw)

Coachingprogramma's
Van 1ste Hulp bij een Vol Hoofd en een Life-Style Check tot een langduriger mentoringsprogramma.
Vanaf € 250,- (excl btw)

Retraites
Italië, Ibiza en Bali
Vanaf € 995,-
OpeningstijdenMa - vrij van 09:00 - 18:00 uur
Groepstrainingen vinden twee keer per week plaats van 19:00 - 21:30 uur.
Duur van sessieVan 75 min tot 2 1/2 uur. OpleidingenMindfulnesstrainers opleiding aan het Instituut voor Mindfulness (IvM).

Yoga docenten opleiding bij de Yoga LifeStyle Studio onder leiding van Gurumarkha Singh Khalsa.

Jaarlijks meerdaagse Vipassana stilteretraites (van 5 tot 19 dagen) bij o.a.: Jotika Hermsen, Joost van den Heuvel Reijnders, Frits Koster en Shaila Catharina.

Seminars en workshop van Christin Neff & Christopher Germer, Edel Maex, Steven en Martine Bachelor, Mark Williams, Susan Chapman, Noah Levine, Dingeman Boot, Gurmukh, Vidyamala Burch.

10+ jaar dagelijkse meditatiebeoefening, bijscholing, supervisie en intervisie.

Studie communicatiewetenschap (UvA).
TalenNL en ENG BeroepsverenigingVMBN Overige therapiesoortenLeren luisteren naar je gevoel, zonder je hoofd te verliezen. Om met het juiste plan te komen tot een authentiek leven waarin je je volledige potentieel kunt benutten :-).
Geen beoordelingen

Post a Comment

P.C. Hooftstraat, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving
P.C. Hooftstraat, Amsterdam, Nederland
Bel mij: 0621511410
Neem contact op

De link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord wordt naar je e-mail verzonden